elérhetőségeink
Telefon:
06 30-723-5243
E-mail:
info@nanasholding.hu
A város szakácsa, Reszeginé Kati
Ő az, akinek mindig van egy kedves mosolya, jó szava gyerekhez, felnőtthöz egyaránt. Ő az, aki nap mint nap kezünkbe adja az ételt, és gondoskodik arról, hogy meleg eledel kerüljön közel 2000 hajdúnánási asztalára. Az is az ő és kollégái felelőssége, hogy az ételben ne csak ízek, hanem szeretet is legyen. Munkatársai nem véletlenül választották 2014-ben az év dolgozójának Reszegi Sándornét, Katit, akit arról kérdeztünk, hogy mit szeret a munkájában.
Mindent. Szeretem elvégezni a rám bízott munkafolyamatokat, a több éves gyakorlat mellett is izgalommal tölt el, ahogy a hozzávalókból étel lesz, azt is szeretem látni, ahogy jóízűen fogyasztják a főztömet és az is jóleső érzés, hogy a kollégáim számítanak rám.
Mi vezette a szakács pályára?
Hosszú évekig a 4-es iskolában voltam konyhai kisegítő, s egyszer jött a gondolat, hogy elvégzem a szakácsiskolát. Nagyon szerettem a kisegítő munkát, az általános iskolát is, hisz minden gyereket névről ismertem, s nagyon jó közösség tagja voltam. Azonban a jövőt is érdemes tervezni, ezért akartam szakmailag továbblépni. Jó döntésnek bizonyult, mert amikor megalakult a közétkeztetési kht., már szakácsként kezdhettem az új munkahelyen.
Hogyan telik egy napja a konyhán?
Először is korán, de jó hangulatban kezdünk, majd a feladatokat közösen megbeszéljük. Egyszerre 6-7 ember dolgozik a kezem alá, de a főzés felelőssége az enyém. Két hónapig csak levest főzök (ez mindig egyemberes munka), majd két hónapig a második elkészítésén fáradozunk szakácstársaimmal. Egyszerre kell csapatban és önállóan is dolgozni, ami kihívás és öröm egyben. Kihívás, mert jól és jót szeretnék főzni, másrészt öröm, mert finom ételt csak szívvel-lélekkel lehet készíteni. Mindezt jó csapatban tehetem.
Említette a kht. csapatát. Milyennek látja a munkahelyét?
Biztonságosnak, kiszámíthatónak, ahol nagyon segítőkész, összetartó közösségben, családias légkörben dolgozunk, amibe beletartoznak a vezetők is. Csapatunkat erősítik a belső rendezvényeink: köszöntjük a névnaposokat, ünnepeljük a karácsonyt, és együtt búcsúztatjuk a nyugdíjba vonulókat is. Nagyon élvezem a céges kirándulásokat is, ami mindig hoz valami maradandó élményt. A kht. által nyújtott lehetőségekben kedvelem a változatosságot is. Itt nemcsak a közétkeztetésben próbálhatjuk ki magunkat, hanem nyáron a fürdőben a Bocskai Korona Grill Teraszon a fürdőzők igényeit elégíthetjük ki, de felkészülten szolgálunk ki esküvőket, születésnapokat, egyéb magán és városi rendezvényeket. Számomra örömet jelent, hogy a városi szintű programokon az étkeztetés kapcsán híres, különleges, a Tv-ben látott emberekkel is találkozhatom, akikkel egyébként nem lenne módom megismerkedni.
Mi a legnagyobb elismerés az Ön számára?
A pozitív visszajelzések mindenkinek fontosak. Nekünk az a legnagyobb öröm, ha a vendég üresen hozza vissza a tányérját. Nagyon sok szeretetet kaptam és kapok azoktól, akiknek nap mint nap adagolom az ételt. Kaptam már számos szóbeli elismerést, de hoztak már nekem virágot, rajzot, vagy nemrég meghívtak a pedagógusok egy közös ünneplésre. A kollégák elismerése, figyelme azonban legalább ennyire fontos. Valamelyik nap hagymát szeleteltem, s munkatársaim rögtön megkérdezték, hogy mi a baj, miért sírok, segítségemre akartak sietni. Ilyen a mi csapatunk: szívvel-lélekkel viszonyulunk egymáshoz, másokhoz és a ránk bízott konyhához is. Talán legjobban a cégünk mottója fejezi ki ennek a lényegét:
„Szeretünk és tudunk főzni – minőségi alapanyagból, finomat és egészségeset!”
eseménynaptár
Tárhelyszolgáltatónk
Cégjegyzékszám:
0809013763
Adószám:
13670452-2-08
Bankszámlaszám:
CIB Bank 10700031-43547609-51100005
Cím:
Budapest XIII.
Victor Hugo u. 18-22.
e-mail:
support@maxer.hu
Tel.: 70 / 422 73 63
Fax: 1 / 700 19 51
„Városunk értéke közösségünk ereje.”
Hajdúnánási Holding Zrt. - 2014.
powered by Á.G.I.-CMS 1.17
admin